Coachingsprogramma K.O.E.R.S.

Je volgt jaarlijks diverse trainingen om je juridische kennis op peil te houden en soms ook een enkele vaardigheidstraining maar je merkt dat je toe bent aan een stuk verdieping. Je expertise en kennis heb je wel op orde maar het zijn die vragen die regelmatig terugkeren zoals:

Waar sta ik in mijn werk? Wie ben ik als (kandidaat-)notaris, als notarisklerk of als notarieel medewerker? Hoe maak ik het verschil?
Is dit misschien het moment voor die volgende stap in mijn notariële carrière?
Hoe kan ik nóg meer genieten van de combi werk en privé?

Lig ik nog op koers?

Die vragen zijn er niet voor niets. Ze zijn logisch en begrijpelijk, juist in tijden van drukte en veranderingen in de manier van werken in het notariaat. Sta hier serieus bij stil, daag jezelf uit en geef aandacht aan jezelf en je persoonlijke ontwikkeling. Maak de komende tijd ruimte in die overvolle agenda om jouw vragen de revue te laten passeren.
Het Coachingsprogramma K.O.E.R.S. kan je hierbij helpen: een op maat gemaakt programma met diverse thema’s en invalshoeken aan de hand van de volgende onderwerpen:

Kernwaarden & Kwaliteiten
Omgang & Organisatie
Evenwicht & Energie
Regie & Reflectie
Starten & Stappen zetten in K.O.E.R.S.

Herken je al een aantal thema’s die jou bezighouden? Dan is het Coachingsprogramma K.O.E.R.S. speciaal bedoeld voor jou! 

Hoe vaak geef jij jezelf een cadeau?

.
Dit coachingsprogramma is bedoeld om jezelf de tijd te gunnen om even te evalueren. Om opnieuw te beseffen waarom je ooit de keuze voor het notariaat hebt gemaakt. Om in de drukte van alledag even een stukje rust te realiseren om jezelf vragen te stellen die er toe doen. Vragen die na beantwoording ervan invloed hebben op jouw leven en je werk en op dat van anderen om je heen.

Op een andere manier kijken naar jezelf, naar wat je doet en wat je belangrijk vindt: hoe waardevol is dat?
Je hoeft het jezelf alleen maar cadeau te geven..

“Doe het vandaag nog, het is voor jou!”

THEMA’S K.O.E.R.S.:

Jij bepaalt de focus!
Het is aan jou welke thema’s van K.O.E.R.S. voorrang krijgen. Waar heb jij nu behoefte aan? Dan gaan we met die thema’s aan de slag! Met inspirerende en soms confronterende vragen en inzichten laat ik je op een andere manier kijken naar waar je nu staat, wat jou bezighoudt en wat jij belangrijk vindt.

Na afloop van dit coachingsprogramma heb jij (nog meer) duidelijkheid gekregen over jouw persoonlijke doel of droom en je volgende stap in jouw notariële carrière!

PROGRAMMA Coachingsprogramma K.O.E.R.S.

4 gesprekken van 2 uur binnen 4 maanden
Samen kiezen we voor een locatie die prettig aanvoelt én waar je kunt genieten om met de thema’s van K.O.E.R.S. aan de slag te gaan. Tijdens de gesprekken en tussentijds zet ik je graag in beweging om de juiste koers te varen! Een gedeelte van de gesprekken kan ook plaatsvinden door middel van videobellen.

Kosten en PE-punten:

Het tarief voor het Coachingsprogramma K.O.E.R.S. bedraagt € 995,00.
Wil je graag pe-punten (8 pe KNB | SOMN-BMN) voor dit programma ontvangen?
Dan wordt genoemd bedrag verhoogd met de betreffende accreditatiekosten.

Je kunt het Coachingsprogramma K.O.E.R.S. ook samen met een collega of je (management)team volgen.
Jullie ontvangen dan ieder 10% korting op het tarief mits de gesprekken gelijktijdig plaatsvinden. Ik regel de accreditatie van jullie pe-punten!
Benieuwd naar het 2-daagse K.O.E.R.S.-programma?
Hier vind je alle informatie.

Succesvolle coaching

Voorafgaande aan dit coachingsprogramma peilen we tijdens een intake (telefonisch of videobellen) of we goed bij elkaar passen. Juist bij persoonlijke thema’s die bij dit programma aan bod komen is het belangrijk dat er sprake is van wederzijds vertrouwen. Om dit programma verder tot een succes te maken, raad ik je aan een periode van 4 maanden te kiezen waarin je echt tijd kunt en wilt vrijmaken om met K.O.E.R.S. aan de slag te gaan.

Ik zal er alles aan doen om je tijdens dit coachingsprogramma de kans te geven het beste uit jezelf te halen, je te motiveren en uit te dagen maar vooral ook om eerlijk naar jezelf en je situatie te kijken. Kijk wat voor jou werkt en wat je nodig hebt om je ideeën en ambities te realiseren. Gun jezelf de tijd om te experimenteren met de mogelijkheden en om te plussen en te minnen.

Start eenvoudig en stel jezelf de vraag: “Wat heb ik nú nodig?”
Maak je situatie inzichtelijk en doe er je voordeel mee zodat je nóg meer geniet van je werk en jouw leven daarbuiten!

Tijd, rust & ruimte…

Dé sleutelwoorden om eerlijk naar jezelf te kunnen zijn, om open te staan voor bewustwording en om stappen te kunnen zetten.

Het tarief voor het K.O.E.R.S.-programma omvat:

 • een telefonisch kennismakingsgesprek en een programma op maat voor jou

 • 4 gesprekken van 2 uur binnen 4 maanden op een prettige locatie in overleg (of een deel d.m.v. videobellen)

 • koffie/thee/water/frisdrank tijdens de coachingsgesprekken en bij het laatste gesprek inclusief lekkernij!

 • voor reiskosten en reistijd buiten Dordrecht wordt € 0,50 per kilometer in rekening gebracht; alle tarieven zijn excl. 21% btw

 • 8 pe KNB | voor SOMN-BMN kunnen ook 8 pe-punten worden aangevraagd

 • de mogelijkheid om gedurende dit programma feedback te vragen via de mail of telefonisch

Wat levert het Coachingsprogramma K.O.E.R.S. jou op?

 • momenten voor jezelf – even weg uit alle drukte – om te beseffen wat echt belangrijk voor je is

 • meer bewustwording van wie je bent als persoon en waar je staat in je notariële carrière én wat je wilt vasthouden of loslaten
 • meer structuur, meer zelfvertrouwen en meer rust en ontspanning in je combi werk-privé
 • een waardevolle investering in je eigen waarde (en in je bedrijf) omdat je dat nodig hebt en verdient!

 • een cadeautje in de vorm van een (video)belsessie van 45 minuten om je persoonlijke K.O.E.R.S. onder de loep te nemen, te verzilveren binnen 6 weken na afloop van het programma

.

Aan de slag met K.O.E.R.S.?

Is dit coachingsprogramma precies wat je nodig hebt? Zet dan de stap en investeer in je eigen waarde.
Fijn om je binnenkort te spreken!

Ja, ik meld me aan!

.

.

Trijnie Lukassen-Beije
Trainer | Coach | Notarieel jurist

“Met veel plezier kijk ik terug op mijn werk als kandidaat-notaris. Met Train de Notaris en Coach de Notaris zet ik graag mijn kennis en vaardigheden in om met elkaar te kijken naar en te sparren over jouw positie, je passie, visie of een volgende stap in het notariaat.”

Benieuwd naar je volgende stap na K.O.E.R.S.?
Kijk dan ook eens naar de T.O.P.-dagen en de Onlinetraining R.E.G.I.E.
Ik ben benieuwd naar het overige aanbod van Train de Notaris!